+36-96/579-520, +36-20/962-7735 info@unoautomotor.hu
Oldal kiválasztása

“Női pilóta a pedelec teszten!” címmel írtam az első élményemet az intelligens rásegítésű bringáról! Akkor kinn jártunk a csodálatos máriakálnoki levendulásban. A fotón nagyon “jól áll” a két pedelec-nek a levendula csokor és a háttér!

Emlékeztetőül /ha nem olvastad az említett cikket/: szóval a pedelec nem dolgozik helyetted, nem a “lusták járgánya”, egy kis segítséged van, ha Te is tekersz rendesen! Közben élvezed a friss levegőt, a táj közelségét, érezd a virágok illatát, és akár messzibbre is eljutsz, mint egyébként és több időt töltesz a szabadban, mert pedelec-el közlekedni fantasztikus élmény!
Egész júniusban bárki ingyen tesztelhette /júliusban pedig bérelheti/! Kulacs Zoltán nem mindennapi ötlete alapján, sokaknak helyezte új dimenzióba a kerékpározás élményét! Nekem sem volt fogalmam sem róla milyen lehet pedelecezni! Hiszen, amíg nem élsz át valami különlegeset, amíg nem ismered, nem is vágysz rá! Ezt az okostelefonokon tudom a legjobban szemléltetni: amíg nem volt a zsebedben egy ilyen “kütyü”, ami elhozta Neked az információk világát, nem vágytál rá! Amióta kipróbáltad, nem tudsz nélküle élni! Na a pedelec is ilyen!Bár én azt a címet adtam mai írásomnak, hogy “Ez már szerelem! Igen, legutóbb a teszt időszak elteltével szomorúan váltam meg tőle, aztán rájöttem “beleszerettem” a kényelmes 6 sebességes bringába! Így mielőtt vége lett a június végéig tartó lehetőségnek, még egyszer regisztráltam és elhoztam az újdonsült “szerelmemet”!
Már úgy néztem rá, mint egy régi kedves ismerősre, akit a szívembe zártam! Egy pénteki napra sikerült elhoznom, mert már szombatra lefoglalta valaki, aki úgy hallom szintén a szerelem útjára lépett, legalábbis pedelec terén és azért vitte el egy “utolsó” körre, hogy megbizonyosodjon valóban haza kell vinni egyet, pedelec tulajdonossá kell válnia!
Szóval újdonsült szerelmemmel Mosonmagyaróvár Belvárosában jártam, de tapasztalataim mit sem változtak az előzőhöz képest! Nagyszerűen éreztem magamat vele, gyorsan bejutottam a Magyar utcára és rájöttem /ha tulajdonosa lennék a bringának/, bizony sokkal jobban járnék, ha nem autóval jönnék, hiszen a parkolás rendkívül nehéz és drága. Ha leparkoltam még gyalogolnom is kell, mert ugye a parkolók a környező utcákban vannak. Ugyanez pedelec-el /?/, az üzlet előtt álltam meg, csodás napsütésben mozogtam is, élveztem a fák és virágok illatát, gyorsan el is jutottam célomhoz és mindez teljesen ingyen /na jó előtte ettem egy szendvicset üzemanyag gyanánt :)/ . Most is megcsodálták a járgányt és néhány ismerősöm felpattant rá, tettek egy kört, majd megfogalmazódott bennük, hogy szintén szeretnék egy napra elhozni!
Ahogy írtam, a teszt időszak lejárt, de ne búsuljon, aki még nem próbálta, mert itt van Kulacs Zoli az UNO tulajdonosa újabb nagyszerű ötlete, hogy kibérelheted a pedelec-et!
Visszatérve hozzám, mi lesz a nagy szerelemmel? Úgy döntöttem nem élhetek nélküle, nekem Ő kell! A kisebbiket választottam, 3 fokozatban tudom állítani a rásegítés mértékét. A kormány feltűnően kényelmes, de az ülés is! Az UNO-ban a fiúk mostanra felszerelték egy praktikus kosárral is, így a csomagomat is könnyebben el tudom helyezni!
Pedelec-el olyan lehetőségek nyílnak meg, amelyeket egyébként nem tudnék megtenni /pl. a fizikumom nem bírná stb./ neki fogok vágni egy Balaton körüli túrának, és a családdal egy tiroli kerékpár túrát is tervezünk!
Kinek kínál megoldást a pedelec?
Mindenkinek!
-Azoknak, akik kerékpárral járnak dolgozni, lerövidíthetik az “utazás” idejét!
-Akik sokat járnak a Belvárosban és nem szeretnek parkolásra költeni.
-Azoknak, akik szeretik a finom hegyi levegőt, a csodás tájakat, de az emelkedők kifognának rajta /szerintem mindenkin/.
-Azoknak, akik a városi csúcsforgalomban szeretnének haladni!
-Azoknak, akik naponta viszik gyermeküket az óvodába, bölcsődébe!
-Azoknak, akiknek fájós lábuk, hátuk miatt a kerékpározás is nehézséget jelent, de mégsem akarják magukat megfosztani a szabad levegő és a mozgás élményétől!
Azoknak, aki a modern technológia adta élményeket élvezni szeretnék!
És még kinek? Mindenkinek, akit kihagytam a felsorolásból! Keresd fel az UNO Autó Motor és Kerékpárszaküzletet, regisztrálj és béreld ki egy egész napra! Utána mondj véleményt Te is / unoautomotor@gmail.com/!
Vajon Neked is szerelem lesz belőle?
A cikket írta: “K.M.”