+36-96/579-520, +36-20/962-7735 info@unoautomotor.hu
Oldal kiválasztása

Adatvédelem

Az UNO Autó-Motor-Kerékpár Szaküzlet és Szerviz adatvédelmi alapelvei

Az UNO Autó-Motor-Kerékpár Szaküzlet és Szerviz örvend weboldalunkon tett látogatásának és a szervezet iránti érdeklődésének. Előfordulhat, hogy személyes adatokat kérünk Öntől. Az erre vonatkozó kérdések megválaszolása önkéntes. Bármely az UNO Autó-Motor-Kerékpár Szaküzlet és Szerviz weboldalain megadott személyes adata kizárólag csak az Ön személyes egyedi gondozására, termék és szolgáltatásainkról szóló információk megküldésére kerülnek letárolásra és feldolgozásra, esetleg az UNO Autó-Motor-Kerékpár Szaküzlet és Szerviz tagnyilvántartó rendszerében kerülnek tárolásra. Az UNO Autó-Motor-Kerékpár Szaküzlet és Szerviz biztosítja Önt, hogy az Ön adatait az érvényes személyes adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük.

Az UNO Autó-Motor-Kerékpár Szaküzlet és Szerviz figyelemmel van az Ön magánszférájára

Az Ön privátszférája a személyes adatok feldolgozásakor és minden adat biztonsága számunkra fontos cél, amelyre mi mindenesetben tekintettel vagyunk. Személyes adatait, amelyekre az UNO Autó-Motor-Kerékpár Szaküzlet és Szerviz oldalain tett látogatásakor teszünk szert, bizalmasan és csak a törvényi határozatok szerint kezeljük. 
Az adatvédelem és az információbiztonság egyesületi politikánk részét képezi. Az UNO Autó-Motor-Kerékpár Szaküzlet és Szerviz weboldalairól más ajánlattevők weboldalai is elérhetők, amelyeken ezek az adatvédelmi nyilatkozatok nem terjednek ki.

Személyes adatok megszerzése és feldolgozása

További személyes adatokat csak akkor tárolunk, ha Ön ezeket önként pl. egy regisztráció, körkérdés, vagy egy szerződés végrehajtásához ad meg.

Személyes adatok felhasználása, továbbadása és célhoz-kötöttsége

Az UNO Autó-Motor-Kerékpár Szaküzlet és Szerviz az Ön személyes adatait csak a weboldalak adminisztrációs, nyilvántartási célokra használja, csak az ezekhez szükséges mértékben. Az Ön felhatalmazása nélkül az Ön adatait harmadik személynek a www.unoautomotor.hu-n kívül nem adjuk.

Biztonság

Az UNO Autó-Motor-Kerékpár Szaküzlet és Szerviz biztonsági intézkedéseket hoz, hogy az Ön általunk kezelt adatait manipulációk, veszteség és rombolás ellen, vagy jogosulatlan személyek, vagy jogosulatlan közzététel ellen védjük. Biztonsági intézkedésein megfelelnek a műszaki fejlődésnek és azokat állandóan javítjuk.

Választási lehetőség

Az Ön adatait arra is fel kívánjuk használni, hogy találkozónkról, hírekről, szolgáltatásainkról értesítsük, és azokról alkalomszerűen megkérdezzük. Természetesen a részvétel ezekben az akciókban önkéntes. Ha ezzel nem értene egyet, mindenkor közölheti ezt velünk, és ezzel az adatokat ennek megfelelően zárolni tudjuk.