+36-96/579-520, +36-20/962-7735 info@unoautomotor.hu
Oldal kiválasztása

Feliratkozás hírlevélre

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhat aktuális ajánlatainkról, újdonságainkról és eseményeinkről. Mindez teljesen ingyenes és nem jár további kötelezettséggel. A következőket kell tennie: kérjük adja meg e-mail címét és kattintson a »küldés« gombra, hogy a jövőben megkaphassa az Uno személyes ajánlatait. Bármikor leiratkozhat hírlevél szolgáltatásunkról.

 

E-MAIL CÍM*

ADATVÉDELEM

Igen, szeretnék az ingyenes hírleveleken keresztül értesülni az aktuális ajánlatokról, újdonságokról, eseményekről. Ebből a célból hozzájárulok e-mail címem és a fent megadott személyes adataim használatához. Ezek az adatok azért kerülnek felhasználásra, hogy személyes termék- és szolgáltatásajánlatokat kaphassak, valamint, hogy a hírlevél szolgáltatás folyamatos fejlesztésre kerülhessen. A nyilatkozat visszahívására bármikor van lehetőség. A nyilatkozat visszavonására vonatkozó szabályzat, valamint az adatok kezelésére vonatkozó szabályzat elérhető az adatvédelmi nyilakozatban, vagy bármely hírlevélen keresztül.

Leiratkozás

Sajnáljuk, hogy a jövőben hírlevél szolgáltatásunkra nem tart igényt. A leiratkozáshoz adja meg e-mail címét, melyre eddig a hírleveleket kapta.