+36-96/579-520, +36-20/962-7735 info@unoautomotor.hu

Kerékpár

A kerékpározás napjainkban reneszánszát éli, köszönhetően az autózáshoz viszonyított olcsóságának, illetve a környezetünk megóvásáért, a levegő minőségéért érzett felelősségnek. Tudjuk, nehéz letenni a slusszkulcsot, de tekerni jó és szerencsére itthon is egyre többen választják a kerékpárt, mint közlekedési eszközt, mert gyors és olcsó. Mozogni és kondíciót megőrizni, miközben élvezettel tudunk eljutni munkahelyünkre és nem kell költeni se benzinre, se bérletre, ezt csak a kerékpár tudja nyújtani. Csúcsforgalomban és zsúfolt nagyvárosokban ez a közlekedési mód a leggyorsabb, nem adódhatnak parkolási gondok. A mozgás szabadságát adja, és ne hagyjuk figyelmen kívül az egészség megőrzés előnyeit sem.
A mozgás stressz mentesítő is. Mivel nagy figyelmet igényel a kerékpározás – főleg a városban -, jó gondolatelterelő módszer lehet. Mire hazaérünk a munkából, már le is vezettük az aznapi feszültséget.
Két keréken olyan helyekre eljuthatunk, melyekről nem is álmodhatunk autóval.
Cégünk a Kellys, Cross, Hauser, Kenzel és Romet kerékpárok kizárólagos területi képviselője.

A megfelelő kerékpár méret kiválasztásához itt talál segítséget: MÉRETTÁBLA

Amennyiben valamelyik általunk forgalmazott kerékpár elnyeri tetszését, megrendeléssel, vásárlással kapcsolatosan az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:
E-mail: info@unoautomotor.hu
Telefon: 96/579-520
Mobil: +36204238563
Mobil: +36209627735

KATALÓGUS

Partnereink:


                

  

UNO Kerékpár – mert tekerni jó!