Cégünkről


Az UNO Autó- és Motorosbolt 1999 óta működik Mosonmagyaróváron a Liszt Ferenc utcában. Üzleteinkben megtalálható a legtöbb magyarországi vezető autó-és motoralkatrész importőr terméke, valamint kerékpárok, elektromos kerékpárok, robogók, kajakok és kenuk széles választéka.
A piac igényeinek eleget téve mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobb minőségű, gyors és kedvező árú kiszolgálást nyújtsuk üzletünkbe betérő vásárlóinknak.
Nyugati és japán személy- és teherautókhoz árusítunk alkatrészeket és felszerelési cikkeket, de raktárunkban megtalálható minden alkatrész úgy a Simsonokhoz, Babettákhoz, mint a Yamaha, Kymco, Tauris, Aprilia és az összes robogóhoz.
2005-ben kezdtük meg motorkerékpárok, elektromos kerékpárok, robbanómotoros kerékpárok, 2010-ben a kerékpárok forgalmazását.
Később igény merült fel, hogy ne csak a szárazföldi, hanem a vízi járműveket is felvegyük az értékesítési palettánkra, így ma már kajakokkal, kenukkal és a hozzájuk tartozó felszerelési cikkekkel is a vevőink rendelkezésére állunk.
Üzletünk mellett évek óta működtetjük szervizünket is, ezzel téve teljessé szolgáltatásainkat. Korszerű gépekkel, magas minőségű szerszámokkal szereltük fel műhelyünket, így a kerékpártól az elektromos kerékpáron, robogón és quadokon keresztül a nagymotorokig szinte bármit képesek vagyunk szervizelni, javítani. Köszönhetően az itt dolgozó nagy szaktudású szerelőinknek, a járművek problémáira gyorsan tudunk megoldást találni, így rövid határidővel tudunk dolgozni. Gumiszerelő- és centrírozó gépünk minden típusú kerék befogására alkalmas.

UNO Autó- és Motorosbolt
9200 Mosonmagyaróvár, Liszt Ferenc utca 4.
9200 Mosonmagyaróvár, Liszt Ferenc utca 1/a.
Tel.: 96/579-520; Mobil: +36 20/96 27 735
H-P: 8-17; Szo: 8-12
E-mail: info@unoautomotor.hu

Adatkezelési tájékoztatónk