+36-96/579-520, +36-20/962-7735 info@unoautomotor.hu

Elektromos kerékpár

Z-Tech és Polymobil gyártmányú elektromos kerékpárból 50-60 darabos állandó raktárkészletünk van. Ezekkel a járművekkel jogosítvány és bukósisak nélkül lehet közlekedni a közúti forgalomban, akárcsak a hagyományos kerékpárokkal. Az akkumulátor egyszeri feltöltésével 35-40 km is megtehető. Az elektromos kerékpárok több típusban, formában és színben vásárolhatók meg felkészítve, üzembe helyezve, és 1 éves teljes körű garanciával. Motorjára – mely a jármű legértékesebb alkatrésze – 2 év garancia vonatkozik.

Az elektromos segédmotorral felszerelt kerékpárral Ön könnyedén kikerülheti a dugókat, útlezárásokat, eltereléseket, közben kíméli testi erejét, könnyebben és gyorsabban elérheti kitűzött úti célját. A kerékpár biztonságos és stabil, alacsony a fenntartási költsége, olcsó üzemeltetésű, zaj- és füstmentes. A könnyű kezelhetősége révén felnőttek, idősek, fiatalok egyaránt biztonságosan használhatják.

Amennyiben valamelyik általunk forgalmazott termék elnyeri tetszését, megrendeléssel, vásárlással kapcsolatosan az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:
E-mail: info@unoautomotor.hu
Telefon: 96/579-520
Mobil: +36204238563
Mobil: +36209627735

Pertnereink:

       

Általános technikai adatok:
Akkumulátor: 2, 3 vagy 4 x 12V/12Ah
Töltési idő: 6-8 óra (automata töltő)
Áramfogyasztás: 1,3 Ft/km
Egy töltéssel megtehető távolság: 35-45 km
Terhelhetőség: 100-150 kg
Maximális sebesség: 25-30 km/óra

Általános használati útmutató

 

Bafang – kiegészítő elektromos motor

Bármilyen európai szabványkerékpárra könnyen felszerelhető, megbízható, magas minőségű, középre szerelhető elektromos motor.

A Bafang motorok a világ egyik legjobb, legmegbízhatóbb hajtásrendszerrel, szénkefe nélküli motorral működnek.
A motor 250W-os, 36V, maximális nyomatéka 80 n.m., csendes, sebességkorlátozás nélküli (nem tilt le 25 km/h-nál, mint az európai szabványok, kb. 50 km/h óráig adja a nyomatékot) A kormányra rögzíthető vezérlőegységgel tudjuk a motor teljesítményét állítani, 9 különböző fokozat segít a legmegfelelőbb nyomatékot beállítani. A motor kis mérete miatt alig észrevehető, könnyű (3,98 kg), erős, kikapcsolva normál módban lehet használni a kerékpárt. Redukciós arány 1:21,9, erős és hatékony, nagy mértékben növeli a kerékpározás élményét és kényelmét, segítségével hosszabb túrákat tehetünk meg, nem lesz akadály a magasabb tájegység bejárása sem. Alkalmas túrázáshoz, ingázáshoz.

A forgatónyomatékról, a jármű sebességéről és a pedálok forgási sebességéről kapott adatokat a vezérlőegység elemzi, biztosítja a motor pontos szabályozását a lehető legnagyobb hatékonyság elérése mellett. Több funkciós színes LCD kijelzőt, valamint minden szükséges tartozékot tartalmaz (kijelző, fékkarok, fogaskerék, pedál, elektromos érzékelő, kábelek, lánckerék)
Rendelhető 44, 46, 48 és 52 fogas lánckerékkel is!
Funkciók: Négy kerékpározási funkció:
Rásegítés – 1-től 9-ig különböző erősségű rásegítési fokozat
Normál mód – 0 sebességi fokozatban/kikapcsolt vagy lemerült állapotban normál kerékpárként használható, szabadonfutós, nem fékezi a kerékpárt
Tisztán elektromos fokozat (gázkar) – Plusz segítség a tekerés mellé vagy indulásnál.  Tekerés nélküli haladást tesz lehetővé. Nem kötelező elem, a gázkar felszerelése nélkül is működik az e-bike motor. Felszerelése esetén már nem elektromos kerékpárként kell nyilvántartani, hanem SMKP kategóriába sorolandó! A hatályos jogszabályt és magyarázatát ide kattintva olvashatja.
Séta funkció: Sétálás közben 5,4 km/h sebességgel halad, megkönnyítve a csomagok cipelését, hegyre feltolást, defektes kerékpár tolását.